+381 69 1291 494

epusles@gmail.com

Ako ste mladi i nezaposleni, dođite na info sesiju!

Pozivamo mlade nezaposlene ljude na info-sesiju „ZAKORAČI KA SVOM BIZNISU, IZGRADI SVOJU KARIJERU“ koju organizujemo u sklopu projekta „BUDI DRUGAČIJI 2“ – Potvrđivanje skalabilnosti modela «Aktivator» kroz izgradnju implementacionih kapaciteta u skladu sa zahtevima povećanog broja korisnika iz Jablaničkog okruga“, koja će se održati u petak 11.08.2017. godine u velikoj Sali PKS-Regionalne privredne komore Jablaničkog i Pčinjskog okruga, Stojana Ljubića 12, sa početkom u 10h.

Svrha sastanka je da se preduzetnički orijentisani nezaposleni mladi ljudi iz Leskovca neposredno informišu o mogućnostima koje pruža inovativni model preduzetničkog zapošljavanja mladih  «Aktivator», posebno Program preduzetničke obuke i stručne prakse „ZAKORAČI KA SVOM BIZNISU, IZGRADI SVOJU KARIJERU!“ koji se realizuje u sklopu ovog modela.

Učesnici će dobiti sve potrebne informacije o koristima od uključivanja u ovaj Program, sadržaju i dinamici realizacije, strukturi predavača, radioničara i zainteresovanih poslodavaca, načinu prijavljivanja i izbora itd. Zainteresovani će moći da se prijave za učešće u Programu, kao i da sami predlože poslodavce kod kojih bi voleli da obave stručnu praksu, ili da uspostave saradnju kroz učešće u preduzetničkoj obuci za startap.

Info-sesiju organizuju NSZ-Filijala Leskovac i Evropski pokret u Srbiji-Leskovac, kao akteri višegodišnjeg regionalnog multisektorskog partnerstva na osmišljavanju, razvoju i implementaciji inovativnog modela preduzetničkog zapošljavanja mladih „Aktivator“.

Projekat „BUDI DRUGAČIJI 2“ realizuje se uz finansijsku podršku Švajcarske agencije za razvoj i saradnju i ekspertsku podršku Tima za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva Vlade Republike Srbije.

Podelite objavu:
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Pretraga:

Kategorije:

Zeleno je cool
Zanimljivosti
Projekti
Pitali
Novosti
Naslovna

Izdvajamo:

Možda vas zanima i