+381 69 1291 494

epusles@gmail.com

AKTIVATOR na Međunarodnom sajmu u Solunu!

EPuS Leskovac je, kao menadžment organizacija Klastera za preduzetničku podršku mladima Aktivator, 13. i 14. Septembra 2017. godine, učestvovao na Evropskom klaster ’matchmaking’ događaju, u okviru Međunarodnog sajma u Solunu.

Organizator događaja bio je ECCP (European Cluster Collaboration Platform), uz podršku Centra za istraživanje i tehnologiju (CERTH) iz Soluna, Kuće klastera iz Niša, Korus i Koralija klastera (CHORUS and Corallia Clusters), EEN Helasa (European Enterprise Network – Hellas), Praksi Mreže (Praxi Network) i SBBE-a.

Cilj ovog događaja je bio omogućavanje evropskim klasterima iz oblasti kreativnih industrija, cirkularne ekonomije, mobilnosti, ’smart’ gradova i agroteka, da razmene ideje i iskustva i uspostave saradnju. Učestvovalo je preko 50 klastera iz Evrope.

Prezentacija Klastera za preduzetničku podršku AKTIVATOR izazvala je interesovanje učesnika, zbog potpuno inovativnog pristupa preduzetničkom zapošljavanju mladih, što je ocenjeno kao nešto sasvim novo i originalno. Održano je nekoliko sastanaka sa predstavnicima klastera i dogovoreni su pravci dalje saradnje.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Podelite objavu:
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Pretraga:

Kategorije:

Zeleno je cool
Zanimljivosti
Projekti
Pitali
Novosti
Naslovna

Izdvajamo:

Možda vas zanima i