+381 69 1291 494

epusles@gmail.com

„EVROPSKA ŠKOLA BEZ GRANICA“ predstavljena javnosti!

U subotu, 26. avgusta 2017. godine, u prostorijama Tehničke škole Rade Metalac održana je konferencija za medije. Tema konferencije bila je predstavljanje projekta „EVROPSKA ŠKOLA BEZ GRANICA! – Prevazilaženje predrasuda kod srednjoškolaca u Jablaničkom okrugu da će ulaskom u EU ljudi u Srbiji izgubiti nacionalni i kulturni identitet“, koji u partnerstvu realizuju Evropski pokret u Srbiji – Leskovac i TŠ „Rade Metalac“, uz finansijsku podršku Ministarstva za evropske integracije Vlade Republike Srbije.

Na konferenciji su bili predstavljeni ključni aspekti projekta, odnosno njegovi ciljevi, očekivani rezultati, aktivnosti, mesto i vreme predviđeno za realizaciju i iznos podrške. Cilj konferencije je bio da se pažnja javnosti usmeri na ozbiljnost i teške posledice koje sa sobom nosi postojanje ove vrste predrasuda, a pre svega da se svi društveni akteri podstaknu na aktivno uključivanje u rešavanje ovog problema.

Sagovornici na konferenciji bili su: Suzana Dimitrijević, generalni sekretar EPuS-a Leskovac, Slavoljub Stanojević, direktor TŠ „Rade Metalac“ i Srđan Dimitrijević, projekt menadžer.

Podelite objavu:
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Pretraga:

Kategorije:

Zeleno je cool
Zanimljivosti
Projekti
Pitali
Novosti
Naslovna

Izdvajamo:

Možda vas zanima i