+381 69 1291 494

epusles@gmail.com

EVROPSKI ČAS u Medicinkoj školi u Leskovcu (10.12.2013.)

U utorak, 10.12.2013. godine u Medicinskoj školi u Leskovcu, održan je prvi „Evropski čas“, u okviru projekta „Zvoni za Evropu“.

Učenici 5 leskovačkih srednjih škola je prethodnih 10 nedelja prisustvovalo radionicama posvećenim Evropskoj Uniji, sa temema kao što su: Međunarodne organizacije i pojam Evropske unije, Značaj udruživanja i Nastanak EU, Vrednosti EU, Simboli EU, Standardi EU, Proširenja EU, Uslovi za članstvo u EU i druge. Među učesnicima radionica, bili su i učenici i učenice Medicinske škole iz Leskovca, koji su svoja stečena znanja preneli zainteresovanim vršnjacima na predavanju koje su pripremili.

Predavanje o Evropskoj Uniji, na „Evropskom času“ u leskovačkoj Medicinskoj školi, pripremili su i svojim vršacima predstavili učenici i učenice ove škole: Stanković Miljana,Dimitrijević Marija, Stošić Ana, Jovana Takić i Miloš Zdravković.

Nakon polučasovnog predavanja, prisutni učenici su postavljali pitanja svojim vršnjacima – predavačima, a u pronalaženju najboljih i najpotpunijih odgovora, pomagale su i Maja Dimitrijević i Aleksandra Petrović, koje su u prethodnih 10 nedelja vodile radionice.

O samom projektu „Zvoni za Evropu“ više možete <<>>

Foto - 014 Foto - 018 Foto - 024 Foto - 025 Foto - 026 Foto - 027

Podelite objavu:
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Pretraga:

Kategorije:

Zeleno je cool
Zanimljivosti
Projekti
Pitali
Novosti
Naslovna

Izdvajamo:

Možda vas zanima i