+381 69 1291 494

epusles@gmail.com

Hvala Kući klastera – dobili smo mnogo!

U sredu, 5. jula 2017. godine, održana su poslednja dva treninga iz oblasti „Lokalni ekonomski razvoj, strateški menadžment i upravljanje projektnim ciklusom“, čime je uspešno privedena kraju izgradnja kapaciteta EPuS-a Leskovac i partnera na razvoju i realizaciji modela preduzetničkog zapošljavanja mladih „Aktivator“. I ove treninge vodila  je  Danka Milojković, doktor ekonomskih nauka, trener, kouč i mentor u oblasti upravljanja projektima i investicijama i direktor Kuće klastera iz Niša.

Obrađene su dve važne teme: „Upravljanje projektnim ciklusom i pristup logickog okvira“ i „Monitoring i evaluacija projekta“, sa podtemama: Upravljanje projektnim ciklusom korak po korak; Pristup logičkog okvira; Alati za upravljanje projektnim ciklusom – LFM, Akcioni plan, Plan resursa; Indikatori za praćenje projekta, i na kraju, kao ’cvet’ praktičnog i korisnog znanja – Korisni saveti za pisanje projektnog predloga.

Iako učesnici ovih treninga imaju poprilično iskustvo i dosta znanja iz ove oblasti, ovo je bila prilika da nauče nešto novo, nešto što se ne može pročitati nigde u literaturi, a često je od presudne važnosti za prihvatanje projektnog predloga.

Nakon treninga, u opuštenoj i srdačnoj atmosferi, Danka Milojković podelila je sertifikate polaznicima treninga. Pored velikog zadovoljstva učesnika onim što su dobili na treninzima, a dobili su zaista mnogo – opšte je mišljenje, mogli su se čuti i komentari žaljenja što je sve okončano. Treninzi eksperata Kuće klastera iz Niša bili su tako inspirativni i podsticajni, da su svi učesnici imali veliku želju da se učenje nastavi. Pored takvih predavača, svi su bili ’dobri đaci’!

Podelite objavu:
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Pretraga:

Kategorije:

Zeleno je cool
Zanimljivosti
Projekti
Pitali
Novosti
Naslovna

Izdvajamo:

Možda vas zanima i