+381 69 1291 494

epusles@gmail.com

Imati preduzetnički san – znači postaviti temelje svog biznisa!

U utorak, 19. septembra 2017. godine, u velikoj sali Regionalne privredne komore Jablaničkog i Pčinjskog upravnog okruga, realizovana je druga radionica preduzetničke obuke „Zakorači ka svom biznisu…“. Mladi budući preduzetnici bavili su se temom „Kako da dosegnem svoj preduzetnički san?“, sa podtemama „Kako da se orijentišem u stvaranju svoje poslovne budućnosti (vizija i misija)?“, „Kako da odredim način na koji ću stići do svog poslovnog odredišta (strategija)?“, „Kako da znam da imam održivu konkurentsku prednost?“, „Kako da utvrđene poslovne ciljeve pretvorim u akcije (akcioni plan)?“ i „Kako da napravim bitan iskorak na putu ka svojoj poslovnoj viziji (biznis plan)?“.

Ciljevi druge radionice bili su: „Upoznavanje sa redosledom koraka ostvarivanja preduzetničkog poduhvata“ i  „Produbljivanje razumevanja vizije, misije, strategije i ciljeva preduzetničkog poduhvata“.

Mladi budući preduzetnici pokazali su da već poseduju dosta znanja i veština potrebnih za ostvarenje preduzetničkog poduhvata, što se posebno videlo na vežbama radionice, gde su veoma uspešno definisali viziju, misiju, ciljeve i strategiju određenih biznisa, polazeći od sopstvenih poslovnih ideja.

Program Zakorači ka svom biznisu… deo je projekta „BUDI DRUGAČIJI 2“ koji se realizuje uz finansijsku podršku Švajcarske agencije za razvoj i saradnju i ekspertsku podršku Tima za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva Vlade Republike Srbije.

Podelite objavu:
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Pretraga:

Kategorije:

Zeleno je cool
Zanimljivosti
Projekti
Pitali
Novosti
Naslovna

Izdvajamo:

Možda vas zanima i