+381 69 1291 494

epusles@gmail.com

Kako da svoj biznis smestim u dati poreski okvir?

U četvrtak, 5. oktobra 2017. godine, u velikoj Sali Regionalne privredne komore Jablaničkog i Pčinjskog upravnog okruga, održana je sedma radionica preduzetničke obuke za mlade programa „Zakorači ka svom biznisu…!“

Obrađena je veoma važna tema za mlade koji žele da pokrenu svoj biznis „Kako da svoj biznis smestim u dati poreski okvir?“, sa podtemama: Kako da ocenim konkurentnost svog poreskog položaja? Kako da izaberem jeftiniju poresko-pravnu formu svog biznisa? Kako da smanjim rizik od greške u primeni poreskih propisa? Kako da doprinesem unapređenju postojećeg poreskog okvira? Kako da izvučem pouke iz onoga što se desilo drugim poreskim obaveznicima?

Voditeljka radionice bila je Milica Ristić, doktorand na Ekonomskom fakultetu u Nišu, koja je sa mladima podelila svoje znanje o poreskim obavezama za preduzetnike.

Gost radionice bio je Dejan Stanković, direktor leskovačke filijale NSZ, koje je informisao mlade o programima subvencija za samozapošljavanje i zapošljavanje novih radnika.

Program „Zakorači ka svom biznisu…!“ deo je projekta „BUDI DRUGAČIJI 2“ koji se realizuje uz finansijsku podršku Švajcarske agencije za razvoj i saradnju i ekspertsku podršku Tima za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva Vlade Republike Srbije.

Podelite objavu:
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Pretraga:

Kategorije:

Zeleno je cool
Zanimljivosti
Projekti
Pitali
Novosti
Naslovna

Izdvajamo:

Možda vas zanima i