+381 69 1291 494

epusles@gmail.com

Kako ’obući’ svoj biznis u dobro pravno odelo?

Osma radionica preduzetničke obuke za mlade, iz programa „Zakorači ka svom biznisu!“, na temu „Kako da svoj biznis ’obučem’ u dobro pravno odelo?“ održana je 10. oktobra 2017. godine.

Na ovoj radionici mladi su se bavili temama: Kako da odgovorim na etičke izazove poslovanja? Kako da izaberem pravno-organizacioni oblik svog biznisa? Kako da izgradim pravni okvir svog biznisa? Kako da zaštitim svoje poslovne interese kroz ugovore? Kako zakon sankcioniše „rad na crno“?

Radionicu je veoma uspešno vodila Milena Andrejević, mlada pravnica i advokatica. Sagledavajući potrebe mladih budućih preduzetnika, vešto je balansirala neophodne informacije i teoriju sa praktičnim pitanjima izbora pravno-organizacionog oblika biznisa koji se pokreće. Posebnu pažnju posvetila je pitanjima dobre poslovne etike.

Program „Zakorači ka svom biznisu!“ deo je projekta „BUDI DRUGAČIJI 2“ koji se realizuje uz finansijsku podršku Švajcarske agencije za razvoj i saradnju i ekspertsku podršku Tima za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva Vlade Republike Srbije.

Podelite objavu:
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Pretraga:

Kategorije:

Zeleno je cool
Zanimljivosti
Projekti
Pitali
Novosti
Naslovna

Izdvajamo:

Možda vas zanima i