+381 69 1291 494

epusles@gmail.com

Kreirati dobar poslovni model – garancija za uspeh!

Peta radionica preduzetničke obuke na temu Kako da osmislim biznis u kome novac radi za mene? Održana je u četvrtak, 28. septembra 2017. godine, u velikoj sali Regionalne privredne komore Jablaničkog i Pčinjskog upravnog okruga.

Teme koje su se prorađivale na radionici bile su više nego inspirativne za mlade buduće preduzetnike: Kako stvari funkcionišu u biznisu (poslovni model)? Kako da izaberem svoj poslovni model? Koji poslovni modeli bi mogli da me inspirišu? Kako da razvijem svoj biznis model („Canvas“)? Kako da živim sa životnim ciklusom svog poslovnog modela?

Gost radionice bio je Zoran Anđelković, profesor i menadžer u CaliViti International. U živom razgovoru predstavio je ovaj specifični poslovni model, ali i podelio sa mladima svoje bogato profesionalno iskustvo.

Program „Zakorači ka svom biznisu…!“ deo je projekta „BUDI DRUGAČIJI 2“ koji se realizuje uz finansijsku podršku Švajcarske agencije za razvoj i saradnju i ekspertsku podršku Tima za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva Vlade Republike Srbije.

Podelite objavu:
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Pretraga:

Kategorije:

Zeleno je cool
Zanimljivosti
Projekti
Pitali
Novosti
Naslovna

Izdvajamo:

Možda vas zanima i