+381 69 1291 494

epusles@gmail.com

Mentori za preduzetničku podršku mladima na novom usavršavanju!

U ponedeljak, 2. oktobra 2017. godine, u okviru programa „Podeli svoje znanje sa mladima!“, otpočeo je novi ciklus usavršavanja preduzetničkih mentora. Na prvoj radionici, pod nazivom „Kako do preduzetničkog mentorstva?“, ’stari’ i ’novi’ mentori bavili su se temama: Šta je preduzetničko mentorstvo; Veštine mentorstva; Manir mentorstva; Kodeks preduzetničkog mentorstva; Postulati preduzetničkog mentorstva; Kompetencije preduzetničkog mentorstva; Ishodi preduzetničkog mentorstva.

Kako je ovo treći ciklus obuka za preduzetničke mentore, ovo usavršavanje predstavlja nadogradnju i produbljivanje znanja i veština mentora. Predstavljen je program rada i teme koje će se prorađivati na radionicama, a mentori su imali priliku i sami da učestvuju u kreiranju programa, predlažući teme za koje su smatrali da će biti značajne za njihov rad.

Program „Podeli svoje znanje sa mladima!“ deo je projekta „BUDI DRUGAČIJI 2“ koji se realizuje uz finansijsku podršku Švajcarske agencije za razvoj i saradnju i ekspertsku podršku Tima za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva Vlade Republike Srbije.

Podelite objavu:
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Pretraga:

Kategorije:

Zeleno je cool
Zanimljivosti
Projekti
Pitali
Novosti
Naslovna

Izdvajamo:

Možda vas zanima i