+381 69 1291 494

epusles@gmail.com

Mladi Vlasotinca spremni za preduzetničke poduhvate!

Treća po redu info sesija o programu „Zakorači ka svom biznisu, izgradi svoju karijeru!“ održana je u Vlasotincu 17. avgusta 2017. godine. Ovaj program je deo projekta „BUDI DRUGAČIJI 2“ – Potvrđivanje skalabilnosti modela «Aktivator» kroz izgradnju implementacionih kapaciteta u skladu sa zahtevima povećanog broja korisnika iz Jablaničkog okruga“, uz finansijsku podršku Švajcarske agencije za razvoj i saradnju i ekspertsku podršku Tima za socijalno uključivanje i suzbijanje siromaštva Vlade Republike Srbije.

Mladi Vlasotica dobili su punu informaciju o ovom programu preduzetničkog zapošljavanja mladih od Srđana Dimitrijevića, predsednika EPuS-a Leskovac i Dejana Stankovića, direktora NSZ – Filijale u Leskovcu. Primetno je bilo veliko interesovanje za učešće u preduzetničkoj obuci, stručnoj praksi i mentorskoj podršci, što se potvrdilo i velikim brojem pitanja.

Zainteresovanost za mlade ljude svoje lokalne zajednice pokazali su predsednik opštine Zoran Todorović, u razgovoru nakon info sesije, kao i njegov zamenik Boško Stančić, svojim prisustvom na sesiji. Očigledna je bila njihova briga za mlade, a i rešenost da sa svoje strane učine sve i stvore uslove  da Vlasotince bude privlačno poslovno okruženje za mlade ljude.

Info-sesiju o programu  „Zakorači ka svom biznisu, izgradi svoju karijeru!“ organizovali su Evropski pokret u Srbiji Leskovac i NSZ – Filijala Leskovac, kao akteri višegodišnjeg regionalnog multisektorskog partnerstva na osmišljavanju, razvoju i implementaciji inovativnog modela preduzetničkog zapošljavanja mladih „Aktivator“.

Podelite objavu:
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Pretraga:

Kategorije:

Zeleno je cool
Zanimljivosti
Projekti
Pitali
Novosti
Naslovna

Izdvajamo:

Možda vas zanima i