+381 69 1291 494

epusles@gmail.com

NASTAVLJA SE JAČANJE KAPACITETA ZA RAZVOJ I REALIZACIJU MODELA ZA PREDUZETNIČKO ZAPOŠLJAVANJE MLADIH „AKTIVATOR“

Konsultantski tim Kuće klastera iz Niša održao je, za partnere na projektu „Budi drugačiji 2“, u četvrtak, 01.06.2017. godine, trening na temu „Poslovna psihologija, kultura, etika i komunikacija“. Trening je vodila Katarina Stanković, dipl. psiholog, psihološki savetnik i poslovni kouč, konsultant Trening centra Kuće klastera.

U okviru teme „Poslovna kultura i etika“ razmatrani su pojmovi poslovne kulture i poslovnog morala kao dela poslovne etike, tipovi korporativnih kultura, kao i oblasti u kojima najčešće dolazi do izražaja neetično ponašanje. Nakon teorijskog dela treninga, otvorena je diskusija gde je razmatrana studija slučaja na primeru privatizovane fabrike Sintelon i nove fabrike Tarkett, gde je posebno izražena promena poslovne kulture i fokusa poslovne etike kompanije u procesu tranzicije i privatizacije.

Druga tema, „Poslovna inteligencija“ (BI), izazvala je posebno interesovanje učesnika treninga, kao svojevrsna novina u poslovnom svetu. Počev od samog pojma poslovne inteligencije, koncepta i metodologije na kojima se bazira, pa do „Data Mining-a“, kao jednog od najizazovnijih i najplaćenijih poslova u informatičkoj eri – razvijena je živa diskusija u kojoj su razmenjene i neke sasvim nove ideje i gde je novo znanje sagledano u kontekstu razvoja modela „Aktivator“.

Podelite objavu:
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Pretraga:

Kategorije:

Zeleno je cool
Zanimljivosti
Projekti
Pitali
Novosti
Naslovna

Izdvajamo:

Možda vas zanima i