+381 69 1291 494

epusles@gmail.com

Održan I radni sastanak projektnih partnera sa konsultantom, PKS RPKL, 05.04.2017.

U Plavoj sali Privredne komore Srbije – Regionalna privredna komora Leskovac, u sredu, 05.04.2017. održan je prvi radni sastanak partnera na projektu „Budi drugačiji 2“ sa stručnim timom „Kuće klastera“iz Niša – našim konsultantom za jačanje kapaciteta za razvoj i realizaciju modela za preduzetničko zapošljavanje mladih „Aktivator“, odnosno jačanje funkcija klastera «Aktivator» kao rezultirajuće organizacione inovacije našeg rada na tom planu.

Uvodnu reč dao je Srđan Dimitrijević, projekt menadžer, koji je, između ostalog, govorio i o lancu vrednosti u modelu Aktivator.

DSC_0184 DSC_0186 DSC_0188

Svrha sastanka bila je da se sagleda stanje ljudskih resursa partnera na projektu, što podrazumeva:
1) Sagledavanje raspoloživog znanja, veština, karakteristika i motivacije svih partnera.
2) Utvrđivanje materijalnih resursa, organizacione struktura i menadžmenta modela.
3) Mapiranje materijalnih resursa i analizu organizacione strukture i menadžmenta modela.

Konsultantkinja Dr Danka Milojković iz „Kuće klastera Niš“, iznela je okupljenim partnerima plan rada, objasnila model Kuće klastera (Triple Helix), izvršila snimanje situacije pomoću upitnika (Upitnik za OCENU RASPOLOŽIVOSTI RESURSA partnera klasterske organizacije za preduzetničko zapošljavanje mladih AKTIVATOR Leskovac i Upitnik za OCENU TRENING POTREBA partnera klasterske organizacije za preduzetničko zapošljavanje mladih AKTIVATOR Leskovac) i objasnila dalje korake u realizaciji ove aktivnosti projekta.

FormatFactoryDSC_0189 FormatFactoryDSC_0192 FormatFactoryDSC_0193 FormatFactoryDSC_0194 FormatFactoryDSC_0195 FormatFactoryDSC_0206

Realizaciju projekta finansijski podržava Švajcarska agencija za razvoj i saradnju, a ekspertsku podršku pruža Tim za socijalno uključivanje i suzbijanje siromaštva Vlade Republike Srbije.
Poduhvat se realizuje u sklopu projekta „Podrška sprovođenju Programa reformi politike zapošljavanja i socijalne politike u Republici Srbiji sa fokusom na politiku zapošljavanja i povećanja zapošljivosti mladih” („Inicijativa za zapošljavanje mladih“).

RPKLE 05.04.2017

Podelite objavu:
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Pretraga:

Kategorije:

Zeleno je cool
Zanimljivosti
Projekti
Pitali
Novosti
Naslovna

Izdvajamo:

Možda vas zanima i