+381 69 1291 494

epusles@gmail.com

Održan sastanak sa mentorima u prostorijama RPKLE, 01.12.2016.

U četvrtak, 01.12.2016. održan je sastanak sa mentorima koji su prošli obuku EPuS-a Leskovac i učestvovali su tokom realizacije projekta „Budi drugačiji!“ u svojstvu mentora mladim nezaposlenima. Cilj ovog sastanka bio je konsultacija članova projektnog tima EPuS-a Leskovac sa mentorima u vezi sa planiranim nastavkom projektnih aktivnosti na poboljšanju zapošljivosti mladih u Jablaničkom okrugu, analiza trenutne situacije sa svršenim mentijima, analiza potreba i problema sa kojima su se mentori do sada susreli, spremnost mentora za uključivanje u nove cikluse obuka, kao i predlaganje novih budućih mentora sa velikim radnim, preduzetničkim i životnim iskustvom.

Predsednik EPuS-a Leskovac, Srdjan Dimitrijević, na sastanku je izneo i model preduzetničkog zapošljavanja mladih, koji će se primenjivati u novim projektnim aktivnostima.

Sastanak je održan u Plavoj sali Regionalne privredne komore Leskovac, a pored predstavnika EPuS-a Leskovac, na sastaknu su prisustvovali i 14 mentora iz predhodnog projekta.

Zaključci do kojih je projektni tim došao na ovom sastanku, u mnogome će doprineti poboljšanju mentorske obuke u narednim ciklusima i omogućiti bolju obuku samih mentora za rad sa mladim nezaposlenim ljudima sa teritorije Jablaničkog okruga.

img_0002 img_0003 img_0004 img_0007

Podelite objavu:
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Pretraga:

Kategorije:

Zeleno je cool
Zanimljivosti
Projekti
Pitali
Novosti
Naslovna

Izdvajamo:

Možda vas zanima i