+381 69 1291 494

epusles@gmail.com

Održana 10. radionica za polaznike II grupe preduzetničke obuke

U utorak, 27. januara 2015. godine, u Centru za stručno usavršavanje održana je 10. radionica II grupe polaznika preduzetničke obuke u okviru projekta „Svi za mlade, mladi za sve“. Tema radionice bila je: „MOJA PRVA NAUČENA LEKCIJA IZ PREDUZETNIŠTVA – TVOJE PREDUZETNIČKO ISKUSTVO!“

IMG_0988

 

Na ovoj radionici, o pojmu iskustva i iskustvenog učenja govorila je gospođa Suzana Stanković Ilić, psihološkinja.

IMG_0989 IMG_0990

 

O svom preduzetničkom iskustvu, učesnicima radionice govorili su gospodin Petar Veljković, preduzetnik sa preko 50 godina radnog iskustva i gospodin Marko Đurković, koji je osnovao i već 6 godina uspešno vodi turističku agenciju.

IMG_0991 IMG_0993 IMG_0994 IMG_0996 IMG_0998

 

Nakon izlaganja svojih iskustava kao preduzetnika, gostima su učesnici radionice postavljali pitanja o mogućnostima, preprekama, načinu poslovanja i sl. Neka od pitanja za gospodina Petra Veljkovića su bila: Da li se danas isplati raditi sa tekstilom?, Koliko je iskustvo u državnom sektoru uticalo na vaš uspeh?, Kakav je vaš odnos prema riziku i šta bi savetovali mlade?, Koje osobine su najbitnije za preduzetnika?, Da li postoje trikovi kako „eliminisati“ konkurenciju? i Šta bi posavetovali mlade koji kreću u preduzetništvo?, a za gospodina Marka Đurkovića: Koliko ulaganje u zaposlene utiče na poslovanje?, Šta bi preporučili mladim ljudima?, Da li ste zarad posla imali lična odricanja i koja su?, Kolika novčana sredstva su potrebna za početak posla?, Šta je kod vas odlučilo da se bavite baš zanimanjem kojim se bavite danas?.

IMG_0999 IMG_1001

 

Ovo je bila poslednja radionica za polaznike I grupe preduzetničke obuke. Podela sertifikata održaće se 30.01.2015. u CSU sa početkom od 14.00 časova.

IMG_1003

Podelite objavu:
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Pretraga:

Kategorije:

Zeleno je cool
Zanimljivosti
Projekti
Pitali
Novosti
Naslovna

Izdvajamo:

Možda vas zanima i