+381 69 1291 494

epusles@gmail.com

Održana konferencija za novinare povodom početka realizacije projekta „Budi drugačiji!“

U sredu, 03.02.2016. godine u Medija centru Regionalne privredne komore Leskovac održana je konferencija za novinare, a povod je bio početak realizacije projekta „Budi drugačiji! – Unapređenje inovativnog pristupa zapošljivosti i zapošljavanju mladih u Jablaničkom okrugu“ koji su podržali Tim za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva Vlade Republike Srbije i Švajcarska agencija za razvoj i saradnju, na konkursu „Podrška inovativnim pristupima za povećanje zapošljavanja i zapošljivosti mladih“.

Na konferenciji su govorili predsednik EPuS-a Leskovac Srđan Dimitrijević i predsednik RPKL Goran Jović.

IMG_0002 IMG_0001

Projekat BUDI DRUGAČIJI! biće realizovan u periodu od 01.02.2016. godine do 31.07.2016. godine. Nosilac pojekta je EPuS Leskovac, a partneri na pojektu su: Regionalna privredna komora Leskovac, Gradska uprava za duštvene delatnosti grada Leskovca, Kancelarija za mlade Vlasotince, Visoka poslovna škola strukovnih studija, Tehnička škola Rade Metalac, DCA laboratorije Leskovac, Udruženje distrofičara Leskovac, SZTR Start i DOO Krepko Leskovac.

IMG_0004 IMG_0003

Na konferenciji su bili prisutni novinari i snimatelji Televizije Leskovac, Televizije K-1, Televizije Studio MT, RTS – dopisništvo Leskovac, Radio „016“ Leskovac, Radio Leskovac, Portala Južne vesti, Portala Jugmedia i nedeljnika „Nova naša reč“.

Celokupan snimak sa konferencije za novinare možete pogledati ovde:

[youtube v32eN-kAHqY]

Podelite objavu:
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Pretraga:

Kategorije:

Zeleno je cool
Zanimljivosti
Projekti
Pitali
Novosti
Naslovna

Izdvajamo:

Možda vas zanima i