+381 69 1291 494

epusles@gmail.com

Održana V radionica za mentore, CSU, 04.04.2016.

U ponedeljak, 04.04.2016. godine u Centru za stručno usavršavanje u obrazovanju u Leskovcu, održana je I radionica za mentore, u okviru realizacije projekta „Budi drugačiji! – Unapređenje inovativnog pristupa zapošljivosti i zapošljavanju mladih u Jablaničkom okrugu“, koji su podržali Tim za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva Vlade Republike Srbije i Švajcarska agencija za razvoj i saradnju, na konkursu „Podrška inovativnim pristupima za povećanje zapošljavanja i zapošljivosti mladih“.

Tema 5. radionice bila je MENTORSKA PODRŠKA U RADU NA CILJEVIMA I PRAVLJENJU AKCIONOG PLANA.

Specifični ciljeva pete radionice: a) Usavršavanje mentorske veštine davanja povratne informacije; b) Uvežbavanje korišćenja mentorskog alata DAVANJA PREPORUKE POČETNIKU c) Participativno korišćenje ekspertskih resursa mentora iz oblasti STUDIJE SLUČAJA.

Prezentaciju „Primer dobre prakse/uspešnog mentorskog iskustva“ – Upoznavanje sa mentorskim alatom ’’studija slučaja’’ na primeru rada mentorke Ivane Micić sa njenim početnicama.

21 20 19 18 17 16

Drugu aktivnost – Mini predavanje: Kako dati preporuku početniku za konkurisanje za posao/pokretanje sopstvenog posla održale su Suzana Dimitrijević i Snežana Radivojević.

11 10

Nakon pauze, u drugom delu radionice, mentori su pisali preporuke svojim početnicima.

09 08 07 06 05 04 03 01

Na kraju, svaki mentor je pročitao svoje preporuke, usledila je diskusija o tome. Nakon toga, mentori su prepisali finalnu verziju koja će biti sastavni deo sertifikata za početnike (mišljenje mentora).

Podelite objavu:
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Pretraga:

Kategorije:

Zeleno je cool
Zanimljivosti
Projekti
Pitali
Novosti
Naslovna

Izdvajamo:

Možda vas zanima i