+381 69 1291 494

epusles@gmail.com

Okrugli sto Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju i konkurentnost srpske privrede

Evropski pokret u Srbiji – Leskovac Vas sa zadovoljstvom poziva na okrugli sto „Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju i konkurentnost srpske privrede“ koji će biti održan u sredu, 25. septembra 2013. godine u sali Jablaničkog  okruga (Pane Đukića, br. 9 -11), sa početkom u 12.00 časova.

Na skupu će govoriti:

  • Radmila Milivojević, nezavisna konsultantkinja
  • Predstavnik Kancelarije za Evropske integracije
  • Slobodan Ranđelović, Šef odseka za privredu u Upravi za privredu Grada Leskovca
  • Srđan Dimitrijević, predsednik Evropskog pokreta u Srblji – Leskovac, moderator diskusije

Diskusija će biti posvećena razmatranju prednosti pristupanja Srbije Evropskoj uniji (EU) kada je u pitanju konkurentnost srpske privrede sa ciljem da se kroz argumentovanu raspravu doprinese unapređenju razumevanja i informisanosti lokalnih aktera i građana o posledicama evropske integracije u ovoj oblasti.

Okrugli sto „Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju i konkurentnost srpske privrede“  biće organizovan u okviru projekta “Evropska unija – prilika ili prepreka?” koji Evropski pokret u Srbiji (EPuS) i Mreža Evropskog pokreta u Srbiji sprovode uz podršku  Kancelarije za evropske integracije Vlade Republike Srbije.

Cilj projekta jeste da doprinese unapređenju razumevanja procesa evropske integracije Srbije kroz predstavljanje konkretnih efekata i posledica članstva u EU. U tom cilju, u saradnji sa članicama Mreže EPuS-a u Subotici, Valjevu, Kraljevu, Novom Pazaru i Leskovcu, biće organizovano pet okruglih stolova od kojih će se svaki baviti efektima evropske integracije Srbije u  pojedinim oblastima.

Molimo Vas da svoje prisustvo potvrdite na e-mail: epusles@gmail.com ili putem telefona 016/213-466 do utorka, 24. septembra 2013. godine. 

Podelite objavu:
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Pretraga:

Kategorije:

Zeleno je cool
Zanimljivosti
Projekti
Pitali
Novosti
Naslovna

Izdvajamo:

Možda vas zanima i