+381 69 1291 494

epusles@gmail.com

Otpočeo novi ciklus radionica preduzetničke obuke „Zakorači ka svom biznisu…“

U četvrtak, 07. septembra 2017. godine, u velikoj sali Regionalne privredne komore Jablaničkog i Pčinjskog upravnog okruga, realizovana je prva radionica preduzetničke obuke „Zakorači ka svom biznisu…“. Mladi budući preduzetnici bavili su se uvodnom temom „Kako da svoje dane neiskustva pretvorim u decenije samopouzdanja?“, sa podtemama „Kako da lični razvoj postane oslonac moje poslovne održivosti?“, „Kako da razvijem svoju sposobnost strateškog razmišljanja?“, „Kako da izaberem održivo konkurentsko ponašanje?“, „Kako da znam da moji saradnički odnosi imaju perspektivu?“.

Predstavljen je opšti cilj programa: „Podrška mladim nezaposlenim ljudima u donošenju odluke o pokretanju sopstvenog biznisa kroz edukaciju o preduzetništvu, unapređenje razumevanja faza preduzetničkog poduhvata i razvoj preduzetničkih kompetencija“, kao i ciljevi prve radionice: „Upoznavanje sa Programom preduzetničke obuke; Upoznavanje i produbljivanje razumevanja bitnih preduslova održivog poslovnog života“.

Program Zakorači ka svom biznisu… deo je projekta „BUDI DRUGAČIJI 2“ koji se realizuje uz finansijsku podršku Švajcarske agencije za razvoj i saradnju i ekspertsku podršku Tima za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva Vlade Republike Srbije.

Podelite objavu:
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Pretraga:

Kategorije:

Zeleno je cool
Zanimljivosti
Projekti
Pitali
Novosti
Naslovna

Izdvajamo:

Možda vas zanima i