+381 69 1291 494

epusles@gmail.com

Pitali smo građane… o uslugama JAvne uprave!

Vrelog 8. jula 2017. godine, u centru Leskovca, aktivisti EPuS-a Leskovac sproveli su uličnu akciju – anketu o (ne)zadovoljstvu građana uslugama javne uprave. Građani Leskovca vrlo rado su i u velikom broju, učestvovali u ovoj anketi i javno su izražavali zadovoljstvo što mogu da kažu svoje mišljenje o ovoj životno važnoj problematici. Mnogi su čak želeli da se potpišu, iako je anketa anonimna. Tu se jasno videla njihova dobra namera i želja da doprinesu poboljšanju kvaliteta usluga javne uprave.

Samo kroz aktivno učešće i uključenost građana javna uprava i njene usluge mogu da se zaista prilagode njihovim potrebama i zahtevima. Iskustva i mišljenja građana su najvažnija, jer ukazuju gde postoje problemi i koje oblasti rada javne uprave i pružanja usluga treba da se unaprede.

Kampanja “JA u centru pažnje” je deo projekta „Partnerstvom do dobre JAvne uprave“ koji se sprovodi sa ciljem poboljšanja kvaliteta javnih usluga finansiranih novcem poreskih obveznika. Projekat realizuju Evropski pokret u Srbiji i Centar za evropske politike, u saradnji sa još 12 partnera u Srbiji: Pro-Pozitiv, Protecta – Niš, Timočki omladinski centar i 9 članica Mreže Evropskog pokreta u Srbiji u Subotici, Novom Sadu, Sremskoj Mitrovici, Lazarevcu, Valjevu, Kraljevu, Kruševcu, Novom Pazaru i Leskovcu, uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj.

Podelite objavu:
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Pretraga:

Kategorije:

Zeleno je cool
Zanimljivosti
Projekti
Pitali
Novosti
Naslovna

Izdvajamo:

Možda vas zanima i