+381 69 1291 494

epusles@gmail.com

’Plavi okean’ – poslovna filozofija 21. veka!

Treća radionica Preduzetničke obuke pod nazivom „Kako da iz ’Crnog labuda’ pređem u ’Plavi okean’? “ održana je u četvrtak, 21. septembra 2017. Godine u velikoj sali Regionalne privredne komore Jablaničkog i Pčinjskog upravnog okruga.

Učesnici radionice bavili su se zanimljivim temama, kao što su: Kako da umesto od borbe za udeo u postojećem tržišnom kolaču – profitiram od „veće torte“? Kako da stvorim neometan tržišni prostor? Kako da povećam svoju poslovnu priliku uz smanjenje rizika? Koje alate da koristim ako hoću da svoju konkurenciju učinim nevažnom? Ko bi mogao da me inspiriše na tom putu?

Ciljevi radionice bili su: Upoznavanje sa inovativnim odgovorom na savremene izazove ulaska i opstanka u svetu biznisa; Produbljivanje razumevanja izbora strategije preduzetničkog poduhvata; Upoznavanje sa konceptom strategije ’Blue ocean’; Uočavanje prednosti strategije ’Blue ocean’ u odnosu na ostale.

Gost radionice bio je Marko Nikolić, mladi preduzetnik, vlasnik firme RAPID Auto Glass iz Leskovca. Ovaj mladi čovek i sam je pohađao Preduzetničku obuku programa „Zakorači ka svom biznisu…!“, nakon čega je, pre tri godine, otpočeo svoj biznis koji danas uspešno razvija. On je, u živom razgovoru, sa učesnicima radionice podelio svoja iskustva i stavove.

Program „Zakorači ka svom biznisu…!“ deo je projekta „BUDI DRUGAČIJI 2“ koji se realizuje uz finansijsku podršku Švajcarske agencije za razvoj i saradnju i ekspertsku podršku Tima za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva Vlade Republike Srbije.

Podelite objavu:
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Pretraga:

Kategorije:

Zeleno je cool
Zanimljivosti
Projekti
Pitali
Novosti
Naslovna

Izdvajamo:

Možda vas zanima i