+381 69 1291 494

epusles@gmail.com

Preduzetnička poslovna prilika – otkriti je ili je stvoriti?

Četvrta radionica preduzetničke obuke na temu „Kako da stvorim više prilika nego što ih nađem?“ održana je u utorak, 26. septembra 2017. godine, u velikoj sali Regionalne privredne komore Jablaničkog i Pčinjskog upravnog okruga.

Na ovoj radionici mladi budući preduzetnici bavili su se sledećim temama: Kako da mislim o novim stvarima? (kreativnost); Kako da radim nove stvari? (inovativnost); Kako da razvijem koncept preduzetničke prilike? Kako da ocenim potencijal preduzetničke prilike? Kako da analiziram izvodljivost preduzetničke prilike?

Gosti radionice bili su Dragana Pavlović, dr arhitekture i Ivan Vuksanović, preduzetnik, inače preduzetnički mentori u programu „Podeli svoje znanje sa mladima…“. Oni su govorili o svom bogatom poslovnom iskustvu i o značaju kreativnosti i inovativnosti za preduzetnički poduhvat, što je izazvalo veliko interesovanje kod mladih.

Program „Zakorači ka svom biznisu…!“ deo je projekta „BUDI DRUGAČIJI 2“ koji se realizuje uz finansijsku podršku Švajcarske agencije za razvoj i saradnju i ekspertsku podršku Tima za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva Vlade Republike Srbije.

Podelite objavu:
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Pretraga:

Kategorije:

Zeleno je cool
Zanimljivosti
Projekti
Pitali
Novosti
Naslovna

Izdvajamo:

Možda vas zanima i