+381 69 1291 494

epusles@gmail.com

Preduzetnički mentori ’plivaju’ u Plavom okeanu…

Kakva se to bitka bije između dve savremene poslovne filozofije – kako je plivati u Crvenom, a kako u Plavom okeanu – o ovome su raspravljali mentori na novoj radionici usavršavanja preduzetničkog mentorstva, u okviru programa „Podeli svoje znanje sa mladima!“

Na radionici su razmatrane sledeće teme: Kako da se, umesto od borbe za udeo u postojećem tržišnom kolaču – profitira od „veće torte“? Kako da se stvori neometan tržišni prostor? Kako da se poveća sopstvena poslovna prilika uz smanjenje rizika? Koje alate koristiti ako se želi učiniti svoju konkurenciju nevažnom? Ko bi mogao da inspiriše na tom putu? Zašto su ciljevi nulti korak? Kibernetički mehanizam; Longitudinalna studija; Zašto ljudi ne zacrtavaju sebi ciljeve? Ugovor sa sobom; Pismo mentoru.

U ovoj dinamičnoj radionici, baveći se umetnošću dobrog definisanja ciljeva, mentori su posebno uživali u vežbi „Fokus na preprekama – fokus na ciljevima“.

Program „Podeli svoje znanje sa mladima!“ deo je projekta „BUDI DRUGAČIJI 2“ koji se realizuje uz finansijsku podršku Švajcarske agencije za razvoj i saradnju i ekspertsku podršku Tima za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva Vlade Republike Srbije.

Podelite objavu:
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Pretraga:

Kategorije:

Zeleno je cool
Zanimljivosti
Projekti
Pitali
Novosti
Naslovna

Izdvajamo:

Možda vas zanima i