+381 69 1291 494

epusles@gmail.com

Sa novim znanjima, veštiji i posvećeniji – EPuS i partneri pomeraju granice

Nastavlja se sa treninzima za izgradnju kapaciteta EPuS-a Leskovac i partnera na razvoju i realizaciji modela preduzetničkog zapošljavanja mladih „Aktivator“, pa je tako u petak, 16. juna 2017. godine nastavljen rad na temama iz oblasti Lokalnog ekonomskog razvoja (LER), strateškog menadžmenta i upravljanja projektnim ciklusom.

Nove teme bile su: „Uloga klastera u projektima LER“ i „Projektno partnerstvo i pristup fondovima“. Treninge je i ovoga puta vodila briljantna Danka Milojković, doktor ekonomskih nauka, trener, kouč i mentor u oblasti upravljanja projektima i investicijama i direktor Kuće klastera iz Niša.

Silazeći sa visina opštih znanja i uranjajući u suptilne dubine specifičnih, praktičnih i oživotvorenih, svi učesnici ovih treninga imali su priliku da pomere granice svojih znanja i veština za jedan veoma značajan korak.

Kako ova vrsta iskoraka u izgradnji sopstvenih kapaciteta obavezno biva praćena i jačanjem posvećenosti onome što se radi, zaključak učesnika bio je da su partneri na razvoju i realizaciji modela preduzetničkog zapošljavanja mladih „Aktivator“ bitno ojačani, puni entuzijazma i odlučni u daljem ostvarivanju zajedničkih ciljeva.

Podelite objavu:
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Pretraga:

Kategorije:

Zeleno je cool
Zanimljivosti
Projekti
Pitali
Novosti
Naslovna

Izdvajamo:

Možda vas zanima i