+381 69 1291 494

epusles@gmail.com

Trčimo za preduzetnički jug Srbije – zajedno…!

Partneri na važnom poslu, a to je TRKA ZA PREDUZETNIČKI JUG SRBIJE, Kuća klastera iz Niša, EPuS Leskovac/Klaster Aktivator i VPŠSS Leskovac otvorili su 26. januara 2018. godine nove mogućnosti za srpsko-danski poslovni most koji će povezivati privrednike i investitore juga Srbije i Danske!

Poseta delegacije Ambasade Kraljevine Danske u Beogradu, na čelu sa N.E. Ambasadorom, otvaranje Trening centra za omladinsko preduzetništvo i razvoj klastera na VPŠSS Leskovac, Okrugli stolovi u Nišu i Leskovcu – otvorili su novo poglavlje volonterskog partnerskog projekta TRKE ZA PREDUZETNIČKI JUG SRBIJE.

Na Okruglom stolu u kabinetu gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića Danskom Ambasadoru i Ekonomskom savetniku DK Ambasade predstavljeno je pet kompanija – izvoznika iz Leskovca: PAPRIKA PLUS doo (začinska paprika, beli luk, balzamiko), BUDUĆNOST PROMET doo (užarija), KERAMIKA LESKOVAC doo (sanitarije), JUG-PROM  (drugi izvoznik u Srbiji zamrznutog voca i povrca i proizvodjac rakija) i FUNGO-JUG (prerađivač  voća, šumskih plodova i pečuraka).

Gradonačelnik Leskovca je upoznao goste sa investicionim mogucćnostima grada i tekućim investitorima i budućim planovima razvoja grada.

Dr Danka Milojković, direktor Kuće klastera je pozvala aktere ekonomskog razvoja sa područja grada Leskovca da podrže program TRKA ZA PREDUZETNIČKI JUG SRBIJE i učestvuju u izgradnji ljudskih kapaciteta kompanija za međunarodno poslovanje i podrže buduce B2B sastanke.

Podelite objavu:
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Pretraga:

Kategorije:

Zeleno je cool
Zanimljivosti
Projekti
Pitali
Novosti
Naslovna

Izdvajamo:

Možda vas zanima i