+381 69 1291 494

epusles@gmail.com

Učešće EPuS Leskovac na promociji publikacije ‚‚Turistički potencijal Leskovca i okoline”

U sredu, 24.05.2017. godine Visoka poslovna strukovnih studija Leskovac napravila je efektan promotivni događaj povodom predstavljanja sjajne publikacije „Formiranje turističkog potencijala Leskovca i okoline“. Publikacija predstavlja prikaz pojedinih aspekata turističke ponude leskovačkog kraja i ima za cilj popularizaciju juga Srbije kao turističke destinacije.

U sklopu promocije održan je Okrugli sto na temu „Formiranje turističkog proizvoda Leskovca  i okoline“. U raspravi je učestvovalo 40-ak relevantnih aktera iz javnog, privatnog i civilnog sektora, uključujući i goste iz Makedonije na čelu sa dekanom ohridskog Fakulteta za turizam i ugostiteljstvo.

Organizovanjem ovog događaja, Visoka poslovna škola strukovnih studija Leskovac afirmisala je: Dinamizam u ostvarivanju uloge koju visokoobrazovne institucije treba da imaju u lokalnom ekonomskom razvoju; proaktivnost u promišljanju i rešavanju postojeće razvojne situacije juga Srbije; i multisektorski pristup kao odgovor na potrebu za stvaranjem globalno konkurentnog lokalnog okruženja.

Podelite objavu:
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Pretraga:

Kategorije:

Zeleno je cool
Zanimljivosti
Projekti
Pitali
Novosti
Naslovna

Izdvajamo:

Možda vas zanima i