+381 69 1291 494

epusles@gmail.com

Uspešni u komunikaciji – uspešni u poslu!

Poslednje dve radionice preduzetničke obuke za mlade, održane u četvrtak, 12. oktobra i utorak, 17. oktobra, bile su posvećene unapređenju komunikacijskih veština. Radionice su bile pod nazivima „Kako da znam da smo se razumeli u poslu?“ i „Kako da se u poslovnoj komunikaciji svi osećamo dobro?“.

Teme koje su se obrađivale na ovim radionicama bile su: Kako da pristupim poslovnoj komunikaciji? Kako da uspostavim efektivnu komunikaciju u poslu? Kako da unapredim veštine i tehnike poslovnog komuniciranjja? Kako da se suočim sa spoljašnjim uticajima na poslovnu komunikaciju? Kako da smanjim strah, stres, stidljivost, tremu …?

Obrađene su i teme: Kako da praktikujem komunikaciju od koje me neće boleti glava? Kako da znam da praktikujem dobru komunikaciju? Kako da svoju komunikaciju prilagodim datoj komunikacionoj situaciji? Kako da unapredim veštine i tehnike asertivne komunikacije? Kako da pregovaram u svom poslovnom životu?

U opuštenoj i izrazito interaktivnoj atmosferi na ovim radionicama zaokružena je priča preduzetničke obuke „Zakorači ka svom biznisu!“. Mladi budući preduzetnici informisani su, ohrabreni i osnaženi da naprave prvi korak ka ostvarenju svog poslovnog sna.

Ove dve radionice veoma uspešno je vodila Suzana Stanković Ilić, psiholog, koja je sa mladima podelila svoje veliko znanje i iskustvo u usavršavanju komunikacijskih veština.

Program „Zakorači ka svom biznisu!“ deo je projekta „BUDI DRUGAČIJI 2“ koji se realizuje uz finansijsku podršku Švajcarske agencije za razvoj i saradnju i ekspertsku podršku Tima za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva Vlade Republike Srbije.

Podelite objavu:
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Pretraga:

Kategorije:

Zeleno je cool
Zanimljivosti
Projekti
Pitali
Novosti
Naslovna

Izdvajamo:

Možda vas zanima i